30.07.2017 Uued ametlikud uru-Lexberryd!

Peale pikka pausi sai Eestis jälle urukatset sooritada ja Lexberryd olid kohe kohal oma oskusi testimas. Snow Staride pesakonna supertoredad pered olid kohal nagu üks mees! Suured tänud teile, et nii usinad ja tublid olete :).

Hommikuses vahetuses astusid üles Lewi, Love ja Lore, kes kõik olid urutöös tublid, sisenesid urgu ja liikusid urus hästi, leidsid rebase ja teavitasid sellest kõiki, kes teada soovisid või isegi kui ei soovinud :). Eksamitulemused olid kõigil positiivsed ning lisaks urukoertele on ka üks uus EST CH Lexberry olemas – palju õnne Liidia ja Love! Kõige kõrgemad eksamipunktid sellel päeval ja õelaima koera tiitel aga läksid Lorele 🙂 – palju õnne Kadi ja Lore! Lewi etteaste oli mehelik ja konkreetne ja ka eksamipunktid igati väärilised Henri sünnipäeva puhuks 🙂 – palju õnne Margit, Hester, Henri ja Lewi!

Jooksuaja tõttu pidi Leen viimase koerana katsel üles astuma. Ilmselgelt mõjutasid teda nii hormoonide ning tähtede seis ja Leen otsustas, et väga kaua ta urus sees ei ole, vaid püüab muud kaudu rebaseni jõuda. Seega sai liiga mitu sisse-välja liikumist temale saatuslikuks ja Leenul on võimalus uuesti proovida eksamit teha, kui vähem poisse ja rohkem rebaseid päha mahub :).