28.08.2017 Urupäev

Suvi on olnud väga tegus, loomulikult oli siis veel ka suve viimastest päevadest vaja viimast võtta :). Noorimad Lexberryd ei olnud veel uruga tutvunud, kuid augustiga sai ka selle asja ristike kirja.

Alustuseks käisid urus Lotta nüüd juba veidi üle aasta vanad kutsid – Sofi, Sebastian ja Samia (p.s. palun pildidel tähele panna Samia oluliselt russellikumat välimust :)). Need koerad juba teadsid, mida oodata ja mida neilt oodatakse. Häält tegid kõik, kes hoogsamalt, kes veidi tagasihoidlikumalt. Eks natuke peab veel vanust ja enesekindlust lisanduma.

Neljakuused Lumilased olid kõik väga tublid! Ja kohal oli neid lausa viis! Alustuseks said nad kõik koos uru käikudes ringi trallida. Oh seda rõõmu!!! Ni pererahvas kui koerad olid nii hoos, et uru perenaine Ilona mingi hetk võrdles urus toimuvat möllu Balti Jaama turul maasikate soodusmüügi meeleoluga :).

Lõpetuseks said noorimad ka silmast silma reinuvaderit näha – ükski kuts ei kartnud rebast, keegi ei olnud ka üleliia ülbe reinuvaderiga ning Pipi ja Iso isegi arvasid, et on kohane haukuda punakuue pihta :).

Taaskord tänud kõigile tulemast!!!

p.s. mõni päev hiljem õnnestus mul näha ka ainsat urus mitte osalenud WR pesakonna Ice`i – väga tegus ja julge noormees, kellel tõendatult kiire õppimisvõime!