05.10.2017 JRT agility meistrikad ja muidugi – The Boss :)

17.septembril 2017.a. toimusid neljandat korda EJRTÜ agility meistrivõistlused russellitele. Minu jaoks oli parim selle võistluse juures osalenud Lexberryde arv :). Kokku oli võistlemas 29 russellit, Lexberrydest noorteklassides Sofi&Kati, Samia&Erkki, Sebastian&Maris, veteranides Ert&Annika, täiskasvanutes Lore&Kadi, Love&Liidia, Lewi&Hester, Porto&Erkki, Lotta&Tiina! No ja lisaks mina Lumiga :). Ning Ilze oli kohal pealtvaatja tähtsas rollis. Ehk siis on meie seltskonna panus ürituse osalejate arvukuses märkimisväärne! Ja kõik olid megatublid – nii algajad, kui edasijõudnud! Suured tänud kõigile tulemast, Martti tehtud Pildid ja kõik Tulemused.

Teine tähtis asi, mida vaja jagada, on ühe tuusa koerahakatise kasvamine :). Boss on juba märkamatult russelliks saanud! Esimesed korrad trennihallis ja platsil käidud, mänguasjaga tuuseldab mis kole ning maius meeldib ju igale koerale!

Lisaks möllutab väikemees hea meelega oma ema Chilliga, seega igavuse üle kurta ei saa!

No ja muidu armas ning ilus oskab ta ka olla!