23.09.2018 EJRTÜ agility meistrivõistlused

EJRTÜ korraldas juba viiendat korda russellitele omad meistrivõistlused agilitys. Lexberrysid oli kohal rekordarv, osales reaalselt lausa 13 nimeliselt Lexberryt 🙂 no ja lisaks mõned isehakanud Lexberryd. Grupipildi tegemisel võistlushalli kõrval oleks nagu mesilassülem kogunenud – hulgem russelleid koos ja kõigil oli teineteisle “vaikselt” murisedes midagi öelda ju vaja!

Tunneliteradadel osalesid Dora ja Martin, Samia ja Erkki, Iso ja Kadi, Bossi ja Tiina, Ilze ja Aimi, Irwin ja Anna, Pipi ja Karola. Nende radade võidukolmikus oli lausa kolm meesterahvast, mis meie agility maastikul on pigem harv juhus. Aga Dora ja Martin esikohal ning Samia ja Erkki teisel kohal – Juhuu!!! ja palju õnne!!!

Noorteklassi radadel kimasid Dora ja Martin, Samia ja Erkki, Ilze ja Aimi, Sofi ja Kati, Pipi ja Karola, Bossi ja Tiina. Kõigil jagus hoogu ja rohkemgi veel! Kõige nobeda ja rajavigadeta võidu said noorteklassis Dora ja Martin, kes väärisid auväärse EJRTÜ agility Noorteklassi Meistritiitli!!!

Veteraniklassis võtsid mõõtu Ert ja Annika, Lotta ja Tiina, Cesar ja Kristi. Eriti uhke tunne on Erti, kui kõige vanima osaleja üle, kes nautis agilityt endiselt täiega!

Meistriklassis osalesid Love ja Liidia, Lumi ja Kristi, Lore ja Kadi, Chilli ja Tiina. Ja üllatus-üllatus – kõik kolm esikolmikus meie omad koerad :). Lumi ja Kristi I koht ja AG Meister 2018, Love ja Liidia II koht (juba teist aastat järjest), Chilli ja Tiina III koht. Palju-palju õnne!

Ja järgmine aasta siis jälle eks 🙂 🙂 🙂