16.12.2018 E-tibid 12 aastat noored!

Tänase postituse peategelased on koerad, kes nägid esimeste Lexberry`dena ilmavalgust 12 aastat tagasi! Palju õnne kuldne viisik Elli, Emily, Elzi, Emma ja Ert!

Kuna meie majapidamine oli kutsikaid täis, kutsus Emily perenaine Anne-Mai lahkesti enda juurde tähtsat päeva pidama. Alustuseks oli korraldatud ellujäämismatk, mille käigus sai vallutada põlde ja metsa, ületada kraave ning vapramad ka jääaugus suplemist proovida. Vurtsu ja hoogu oli soliidses eas koertel vaata et rohkemgi, kui nende perenaistel!

Tagasi Anne-Mai juurde jõudes sai glögi ja pannkooke, piltidel poseerimist nii ja naa pidi, kaminaesine pilt sai tehtud ning loomulikult kingitused jagatud. Kui vanasti olid koerad need, kes sünnipäeval enamuse aktsionist korraldasid, siis nüüd leidsid koera-prouad aega isegi tukastada, lapsed aga lustisid selle eest topelt :).

Kuigi see oli esimene E-tibide sünna ilma Lexita, ei olnud meel kurb, vaid pigem oli nii hea kõiki Lexi lapsi koos trallimas näha! Ja kingitusi said ka meie pere koerad ikka – suured tänud kõigile!!! Edukat järgmist aastaringi ning hiljemalt aasta pärast näeme ka jälle!