03.10.2021 Tere sügis :)

Suvi on läinud sama kiirelt, kui ununevad sügiskarguse saabudes suve alguse palavad ilmad! Tegusid on tehtud läbi terve suve!

Rallikuulekuse treeningud on endiselt iganädalased ja vahel on veidi ka võistlemas käidud. Pildid Raplamaa võistlustel 18.07.21 RK2 klassis.

JRT Erinäitus augustikuus on ilmselt pikalt meeles kõigil :). Aga sellegi poolest oli Lexberry`de perekonnal taas väga tore ühine päev!

Ja meie lemmiktegevus – agility! Terve suve on ohtralt treenitud ja paljud on ka võistlmeas käinud! Nacho ja Bossi alustasid sel aastal oma ametlikku võistluskarjääri, A3 klassis on minimini ridades päris mitu Lexberryt tihti võistlemas ja nooremad harjutavad trennides, et teistele järgi jõuda :).

EJRTÜ korraldatud russellite agility meistrivõistlustel jagus Lexberry`sid igasse klassi! Ja motivatsiooni jagus ka kõigile :). Seekord väikemini klassis JRT Meistrid Ilze ja Aimi! Pildil taaskord meie aktiivne perekond:

Koerte lemmiktegevus on kindlasti ühised jalutuskäigud metsas, põllul, linnas, pargis, mere ääres – kuhu iganes me parasjagu suuna võtame!