22.01.23 Kellele Tipp ja Täpp, kellele Piip ja Tuut

Latest Comments

Kommentaare ei ole.
Määratlemata

Ilze on äärmiselt kena ja sõnakuulelik koer – hommikul sain kenasti läbi viia Lexberryde agility trenni ja pärast veel metsas koertega jaluatmas käia, enne kui Ilze õhtul sünnitama asus. Loomulikult oli Ilze terve päeva kodus kenasti valvsate pilkude all ja mina 10 minuti autosõidu kaugusel. Õhtuks oli aeg aga küps ning Ilze punnitas kenasti maailma kaks tugevat ja hakkajat russellikutsi.

Esimesena sündis isane kutsikas, kellel kaalu tervelt 235 grammi. Selle kaaluga tõusis ka kohe esimesele kohale minu kennellis sündinud kutsikate sünnikaalu tabelis!

Pool tunnikest hiljem nägi ilmavalgust teine kutsikas – 175 grammi kaaluv tüdruk. Esimesel hetkel tundus see kutsikas nii tume, et algul juba rõõmustasime tricolor kutsika üle! Kuid peale kuivatamist ilmnes siiski kutsika tõeline värvus ehk sügava tumepruuni värvusega mask.

Fun fact: Ilze esimese pesakond sündis 06.02.21.a., esimene kutsikas Grace tuli ilmale kell 21.52 ja teine kutsikas Greg kell 22.30. Seekord sündis esimesena isane kutsikas kell 21.52 ja teine, emane kuts kell 22.31 :). Seega täiega graafikus!

Traditsioonilised tikutopsi pildid ka, mille eesmärgiks on siis kutsika suurusest reaalse pildi loomine:

Tipp ja tops

Täpp ja tops

Tags:

Comments are closed