16.02.2023 Snow Starid said veteranideks!

Kaheksa aastat on läinud nagu niuhti! Värskelt veterani vanusesse (seda siis näitusearvestuse mõttes) jõudnud Snow Starid Love, Leen, Lore ja Lewi on endiselt krapsakad ja tunduvad pigem kaheksa kuused, kui et kaheksa aastased :). Tõsi heledamaid näokarvu leidub ka nende habemetes, kuid need saab ju ära nüppida!

Sünnipäeva tähistamine toimus samas rütmis nagu kõik eelnevadki aastad. Ligemale kuu aega enne tähtsat päeva, hakkasid kõikide kutside pered oma kalendreid sättima ja ei teagi, kas aastate pikkune vilumus või miskit muud… aga saime sünnipäevapeo aja paikka esimesel üritamisel! Ja väga õige päeva valisime, sest nagu tellitud oli eelmise päeva lögane-mudane olemine asendunud kena valge lumekattega. Ikkagi ju Snow Staride pidu!

Seega leidiski selle pühapäeva hiline hommikupoolik meie seltkonna Randvere metsa lumiste puude alt. Kogu punt koos, asusid neli sünnipäevalast ühes ema, isa ja mõnede isehakanud tädidega perekondlikult metsa vallutama. Kõlab nagu hubane perekondlik ettevõtmine :). Imeline ongi see, et vaatamata muidu suht käredatele russelliloomadele, on oma seltskond püha ja seda vaatamata tõsiasjale, et kõik koos kohtutakse vaid mõnel korral aastas.

Peale mõnusat metsaskäiku oli aeg kinnitada keha. Pererahval loomulikult, sest proovi sa ilma söömata üheksa koeraga metsas käia ilma, et kõht tühjaks läheks! Autokapoti-piknik oli igati asjakohane ja ääretult maitsev! Koerad said loomulikult ka kingitusi, mida siis õigel päeval igaüks oma kodus lahti pakkida sai.