26.11.2023 Kutsikad ja tsempionid 😀

Latest Comments

Kommentaare ei ole.
Määratlemata

Niina kutsikad kolisid kõik oma kodudesse – tuba tühi, kuid koristatud :). Lisaks täienesid Lexberry`de read mitme toreda pere võrra! Aga – üks kutsikatest läks Niinaga koju kaasa ehk Lore-Niina Kadist sai nüüd Lore-Niina-Mena Kadi! Mäki koduks sai Ilze-Elza Aimi tütre pere – kõlab nagu Mehhikko seebikas eks :D. Kaks täiesti uut pere on aga ka seltskonnas ja Trikk elab siinsamas Viimsis, Max aga mitte väga kaugel Tallinnas. Tere tulemast kampa kõigile ning jaksu-jõudu kasvamisel ja kasvatamisel!

Enne aasta lõppu otsustasid mõned Lexberryd veel ilusad olla ja Aimi koos tütardega, nii enda kui Ilze omadega, sõitis Narva koertenäitusele. Lexberry`s Frozen Puzzle Elza jaoks oli näitus üliedukas! Esimest korda juuniorklassis üles astudes sai Elza mõlemal näitusepäeval Juunior Sertid ja oli lisaks Tõu Parim! Ülihästi tehtud Aimi ja Elza!

Vähem uhke ei saa muidugi olla Lexberry`s Winter Remix Grace üle, kellele anti Sert ja kuna sügisel sai jahikatse tehtud, on Graceil võimalik nüüd ära kinnitada Eesti välimikutsempioni tiitel. Jälle superluks hästi tehtud Aimi ja Grace!

Russellid ise aga arvasid, et supelvankri asemel võivad nad vabalt minna jala randa ning näitusejärgne Narva-Jõesuu liivarand oli just see, mis nad vajasid!

Tags:

Comments are closed